Tess en Pien, junior en senior

Tess en Pien, junior en senior, zijn nagenoeg tegelijk begonnen bij Fresh Forward. Op het eerste gezicht tegenpolen op veel vlakken. Waar Tess vanuit rust observeert en luistert, is Pien iemand die als een wervelwind overal doorheen raast en alles direct en met volle energie oppakt. Tess begint met een nieuwe frisse blik en Pien begint met bakken ervaring. Tess is een creatief strateeg en Pien pragmatisch en uitvoerend. Waar ze elkaar vinden is wanneer het gaat om het maken van verbinding. Beiden leggen gemakkelijk contact met anderen, hebben een open houding en zien het maken van verbinding als hun kracht. Verbondenheid met de organisatie, verbondenheid met elkaar en verbondenheid met de buitenwereld en hierdoor samen iets moois creëren. 

Over Tess

‘In de laatste week van augustus ben ik begonnen bij Fresh Forward, mijn allereerste ‘echte’ baan. Een spannende nieuwe stap, met een ander ritme, andere vormen van vrijheid en continue ontwikkeling op allerlei vlakken.

Altijd al heb ik mensen in verschillende vormen, maten en contexten interessant gevonden. Ik observeer, luister en analyseer graag en concentreer me dan vaak op gedrag van mensen, vormen van communicatie, het functioneren van individuen binnen een groep en groepen in het algemeen (samenstelling, uitingen, functionaliteit, etc.). Tijdens mijn studietijd en verschillende bijbanen lag de nadruk vooral op het functioneren van mensen binnen een organisatiecontext en heb ik zelf verdieping gezocht door extra vakken antropologie, filosofie en journalistiek te volgen. Als creatief strateeg mag ik me nu gaan bezighouden met strategische vernieuwing van organisaties en mijn verbeeldingskracht een leidende rol laten spelen in deze processen. Imagine the next level.

Verbeeldingskracht is datgene waar ik vroeger al mijn leesboeken mee tot leven kon laten komen en waardoor ik tijdens mijn sportcarrière nieuwe onderdelen en prestaties voor me kon zien en zo realiteit kon laten worden. Nu krijg ik de kans om deze kwaliteit in te zetten en, in samenwerking met een fijn team, het verlangen van organisaties te ontdekken en mensen in beweging te brengen.’ 

Over Pien

‘Na 10 jaar in diverse functies gewerkt te hebben, van database-marketing tot Supervisor Productie, ben ik vervolgens gaan nadenken over wat eigenlijk het best bij mij past. Daarop volgde 22 jaar in diverse functies bij een experience-bureau.

De een kijkt, de ander ziet … beleving, dat is een gevoel dat mij zeer aanspreekt. Dit gevoel kan ik goed matchen met de filosofie van Fresh Forward. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, gejaagd én gevangen – per september ben ik begonnen!’

Ik support graag onzichtbaar, in de breedste zin van het woord. Ik bewaak graag de homebase terwijl alles projectmatig of op locatie goed verloopt, dat is mijn kers op de taart. Communicatief vaardig zijn is een voordeel als Projectrealist. En als ik het nog nooit heb gedaan denk ik dat ik het wel kan (leren). Problemen zie ik als uitdagingen, omdenken en weer anders aanvliegen!’

Fresh Forward heeft een fijn team met zeker ook support voor elkaar en een respectvolle informele sfeer, dat schept mooie randvoorwaarden om bijzondere dingen te laten gebeuren. En daar werk ik heel graag aan mee.’