Hospitality-team breidt uit!

Afgelopen maand hebben we Els Moolhuijsen (rechts op de foto) officieel mogen verwelkomen in het Fresh Forward Hospitality-team. Els werkt al vanaf maart 2019 regelmatig bij Fresh Forward en ondanks dat iedereen haar inmiddels wel kent, is het nu een mooi moment om Els nog wat beter te leren kennen. 

Carrièreswitch

In februari 2019 stuurde Els een berichtje naar Anneke met als onderwerp ‘carrièreswitch’. Na ruim 25 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt, was ze net een maand gestopt met werken om zich op iets nieuws te richten. Dat ‘iets nieuws’ was voor haar de droom om van haar grote hobby: koken en bakken, haar werk te maken. Na het berichtje naar Anneke, volgde al snel een uitnodiging om een kop thee te komen drinken en dat voelde voor Els direct als een warm welkom. Na deze kennismaking werd ze dan ook regelmatig ingevlogen om het keukenteam bij te staan. Els: ‘Vanaf het begin voelde ik het vertrouwen en de vrijheid om daar te staan koken en alle ideeën waren welkom’. 

‘In het begin probeerde ik alle nieuwe gerechten eerst thuis uit, meestal tot plezier van mijn gezin. Ik ben getrouwd met Hans en we hebben een zoon en een dochter, Joep (27) en Loes (25). De kinderen wonen in Amsterdam en Rotterdam en werken en studeren daar. Wij wonen inmiddels alweer zo’n 24 jaar in Hilversum, maar oorspronkelijk komen wij uit Brabant. Na Rotterdam, Amsterdam en Diemen hebben we een aantal jaren in Brussel en Quito (Ecuador) gewoond voor Hans’ werk destijds. Eenmaal terug in Nederland zijn we in Hilversum terechtgekomen’. 

Eigen moestuin

Naast koken en bakken, is Els veel aan het werk in haar eigen moestuin. Dat is ook een heel leerproces. ‘Ik ben er inmiddels achter gekomen dat twee courgetteplanten al genoeg courgettes geven om Fresh Forward, vrienden, familie en onszelf van liters soep te voorzien. Het eerste jaar had ik 12 planten… Door de moestuin ben ik meer seizoensgericht gaan koken en dat wil ik bij Fresh Forward ook zeker gaan doen. Verder vind ik het heerijk om te wandelen, te fietsen en een beetje te vogelen, lekker buiten bezig zijn!’