Fresh Forward in Midden-Groningen

Na anderhalf jaar online sessies zijn we weer volop aan de slag met visie- en strategietrajecten op ons Service Station in Hilversum. Daarbij merken we opnieuw hoe belangrijk het is om creatieve processen te doen op een locatie die de verbeeldingskracht prikkelt en waar persoonlijke hospitality hoog in het vaandel staat.

Voor de Gemeente Midden-Groningen ligt Hilversum echter niet om de hoek. Voor het traject dat we met hen doen, zijn we om die reden op zoek gegaan naar een geschikte locatie bij hen in de buurt. En dat is het Kompashuis in Kiel-Windeweer geworden. Deze voormalige school is eigendom van de gemeente en hebben we in overleg met hen op een huiselijke en verrassende manier mogen inrichten.

Magneetwerking

Daarbij gebruik makend van ons eigen Forward Spaces Model, dat we inzetten om te komen tot aantrekkelijke omgevingen die magneetwerking hebben en waar mensen zich prettig voelen en positief worden geprikkeld. En zo hebben we een tijdelijk extra ‘Service Station’ in het noorden van het land.