Snelwegstation van de toekomst

Shell Café

Eind 2019 zijn we met Shell Nederland aan de slag gegaan om te komen tot een visie op de Nederlandse snelwegstations. Wat is de rol van de snelwegstations in de komende jaren? En hoe kunnen we een totaalconcept bieden waarmee we de diverse bezoekers kunnen verblijden?

Om die vragen te beantwoorden zijn we ons, samen met een bevlogen dreamteam, gaan verdiepen en de wereld van mobiliteit, energie, welzijn, retail en food. Vervolgens hebben we dit vertaald in een nieuw totaalconcept. 

Een plek waar je wil zijn, in plaats van waar je moet zijn.

Na hard werken werd die visie realiteit en ging vandaag het eerste ‘Shell Café’ open langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. “Een plek waar je wil zijn, in plaats van een plek waar je moet zijn. Zo zien we het station van de toekomst”, zegt Hilmar Van den Dool, als General Manager Retail verantwoordelijk voor alle stations van Shell in de Benelux en Frankrijk. “In de veranderende wereld van mobiliteit gaan de shops van Shell een andere functie vervullen. Het aandeel elektrische auto’s neemt toe en we zien dat mensen meer verspreid over de dag op weg gaan. Daar spelen we op in. Onze shops worden een ontspannen verblijfslocatie waar je letterlijk en figuurlijk even kunt opladen.”

Bron beeldmateriaal: Shell Nederland

Een plek waar tijd met je mee beweegt, of je nu haast hebt of juist even wilt ontspannen. Laat je verwelkomen door de gastheer of gastvrouw en geniet van een verse koffie op basis van nieuwe ‘Shell Café’ koffieblends of het rijke assortiment voor elk moment van de dag. 

Het Fresh Forward-team heeft met veel plezier gewerkt aan dit project en kijkt uit naar fijne oplaadmomenten langs de snelweg!

Benieuwd naar het hele artikel? Lees verder.