Welkom Adrienne

We zijn blij om aan te kondigen dat Fresh Forward en Adrienne van den Heuvel een samenwerking zijn aangegaan. 

Adrienne werkt al ruim twintig jaar in diverse marketing- en commerciële rollen, onder andere bij JDE, Unilever, Heineken en Coca-Cola. Daar heeft zij aan diverse businessvraagstukken gewerkt en heeft ze met haar strategische en sociale vaardigheden de groei van merken, organisaties, mensen en teams gefaciliteerd. 

Adrienne combineert het hoofd met het hart. Enerzijds door het begrijpen en doorgronden van zaken en deze naar de essentie (terug) te brengen. Anderzijds door haar bevlogenheid en het goeddoen voor en met elkaar, de menselijke maat.  

Samen met Miriam Teoh-Wijers zet zij zich in voor alle merk- en innovatietrajecten binnen Fresh Forward. “We worden door klanten ook wel ‘Ying & Yang’ genoemd. Dat maakt dat we met verschillende zienswijzen en ervaringen vraagstukken kunnen aanvliegen wat uiteindelijk altijd leidt tot een weloverwogen en doorleefd resultaat.” aldus Miriam. “We delen onze affiniteit met het creëren van een positieve impact, zowel op sociaal, ecologisch als financieel gebied. Merken en innovaties zijn, na de mensen in organisaties, de impactmakers op weg naar een mooiere toekomst.”