Samen sterk voor Make-A-Wish

Magie! Dat is er wat er gebeurde toen we begin december een oproep deden aan onze klanten, vrienden, bekenden en onbekenden. We hadden namelijk een wens. De wens om samen een lichtpuntje in een hele moeilijke tijd te zijn voor de aller-kwetsbaarsten. Kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Hoewel 2020 voor niemand de boeken in zal gaan als een jubeljaar, is het in het bijzonder voor deze kinderen extra zwaar geweest. We hebben allemaal wensen en de meesten van ons hebben de luxe van tijd. Wat als je nog zo jong bent en die tijd niet hebt maar toch nog een grote wens hebt? Voor die kinderen maakt stichting Make-A-Wish Nederland zich elke dag hard.

Dankzij jullie werd het Service Station in Hilversum een baken van licht. Er werden bijna 300 lampjes gedoneerd waardoor we ruim 7.000 euro hebben opgehaald. Daarmee kunnen er drie wensen van wenskinderen in vervulling gaan.

Bij impact denken we vaak aan grote zaken, dingen die het nieuws halen of die enorm ingewikkeld zijn. We zijn bijzonder trots dat we samen met jullie, juist door met velen, iets kleins en eenvoudigs te doen een enorme impact voor deze kinderen kunnen hebben.

Heel erg bedankt voor jullie bijdrage en enthousiasme. Samen hebben we een verschil gemaakt!