Futurise online

Sinds vorige week is www.Futurise.online live. We zetten dit online Futurise®-platform op voor iedereen die nieuwsgierig is naar kennis en inspiratie over de kansen en uitdagingen van de toekomst. Op de site vind je de details en achtergronden van ons Futurise®-trendmodel, inclusief de belangrijkste trends van dit decennium. We delen er mooie cases en interviews met personen die betrokken zijn bij inspirerende initiatieven die naadloos aansluiten bij de behoeften van de toekomst. 

Trendrapport als podcast

Op futurise.online kun je ook (gratis) ons nieuwste trendrapport  downloaden, dat we voor Platform Innovatie in Marketing (PIM) hebben geschreven. En houd je meer van luisteren dan van lezen? Het rapport is ook als luisterboek/podcast beschikbaar, zodat je jezelf kunt laten inspireren tijdens het sporten of tijdens een lekkere wandeling bijvoorbeeld. Je vindt de podcast op Spotify.

Meedoen aan een Trendrapport webinar?

Op 21 januari presenteerden Miriam en Niels de inhoud van het trendrapport aan de leden van PIM. Het lijkt ons een leuk idee om deze kennis en inspiratie ook met jullie te delen. Daarom organiseren we op donderdag 18 februari van 15.30 – 17.00 uur (inloop vanaf 15.15 uur) een online webinar. Wil je daar ook bij zijn? Meld je dan alvast gratis aan via onderstaand formulier:

Aanmelden Trendrapport-webinar