Bruggen slaan met A-marketeers

Daar waar het vorige decennium zich kenmerkte door haar experimentele, open en creatieve karakter, vraagt het komende decennium – én de nieuwe generaties – om nóg meer daadwerkelijke impact van ons en van onze merken.

Van Purpose naar Purpose +

Om te ontdekken hoe we daadwerkelijk de brug kunnen slaan tussen mens, merk en maatschappij, ofwel, ‘van purpose naar purpose+’, hebben wij op donderdag 17 september jl. een mooie visiebijeenkomst georganiseerd met diverse A-marketeers.

Aan de hand van twee modellen (Brand Impact Model en de Frand ID) en diverse praktijkvoorbeelden zochten we de verdieping op en gingen we met de CMO’s aan de slag om ook in het decennium dat voor ons ligt (nog) meer impact te kunnen maken. Dat dit een zeer actueel thema is, en dat er nog een hoop moet gebeuren, dat werd tijdens deze verdiepende sessie ook duidelijk.

Wegens groot succes, organiseren wij (Fresh Forward en Mountain) deze sessie op donderdag 5 november nogmaals. Ben je marketingeindverantwoordelijk en wil je hier ook graag aan deelnemen? Neem dan contact op met Miriam of Rik, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Deze bijeenkomst (voor max. 15 deelnemers) vindt plaats op het ‘coronaproof’ Service Station van Fresh Forward in Hilversum. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Onze gastvrouw Anneke, zal zorgen voor een heerlijk hapje en een drankje.