Fresh Forward en Youngworks zoeken de verbinding op

Om organisaties, merken, bestuurders en directeuren écht met jongeren te verbinden en zo samen met onze klanten nog meer positieve impact te kunnen maken, gaat Fresh Forward een samenwerking aan met Youngworks, hét adviesbureau dat zich al meer dan 20 jaar verdiept in de wereld van jongeren.

Mee naar de maatschappij van de toekomst

‘Bij de ontwikkeling van beleid, visies en strategieën, wordt nog te vaak het perspectief en het belang van jongeren vergeten. Dat zien we als een gemiste kans, want jongeren zijn de maatschappij, de werknemers, de klanten en de beleidsmakers van de toekomst. Door jongeren beter te begrijpen en te betrekken, kunnen bedrijven dus op een positieve manier invloed uitoefenen op de maatschappij van de toekomst.’ aldus Miriam Teoh – Wijers, merkenexpert bij Fresh Forward.

Positieve impact op leven van jongeren

Youngworks is een adviesbureau dat zich al meer dan 20 jaar verdiept in wat jongeren bezighoudt, boeit en beweegt. ‘Wij willen jongeren niet alleen begrijpen en beïnvloeden, maar onze klanten ook inspireren en helpen om een positieve impact te realiseren op het leven van jongeren’ aldus Bart de Ridder, directeur van Youngworks.

Kracht van empathie, begrip en respect

‘Als we door de bril van ons trendmodel naar de toekomst kijken, zien we veel veranderen’ volgens Niels Hansen, Futurise® Maestro bij Fresh Forward en LUNAR Institute. ‘Hele mooie dingen, maar ook zaken die onze aandacht verdienen. We weten bijvoorbeeld dat polarisatie toe- en tolerantie afneemt. Hoe waardevol zou het dan zijn als we jongeren in hun ontwikkeling bekend maken met de kracht van empathie, begrip en respect? Zo kunnen ze deze menselijke eigenschappen en waarden meenemen de toekomst in. Door onze kennis over de toekomst te combineren met de kennis van Youngworks over jongeren, ontstaan hele nieuwe perspectieven en kansen.’

We roepen organisaties op om met ons hierover van gedachte te wisselen, zodat we samen nog meer positieve impact kunnen creëren.

Bel Miriam of Niels voor een kop koffie!

Hilversum, 30 juni 2020