Frisse gezichten!

Sinds kort kom je twee nieuwe, frisse gezichten tegen bij Fresh Forward: Niels Hansen en Erlinde Weller.

Niels is ondernemend, supernieuwsgierig en altijd op zoek naar datgene wat bezieling heeft en energie geeft.  Als onze ‘maestro of future-proofness’ stort hij zich helemaal op het verder ontwikkelen van het Friends of the Future programma.
Erlinde komt met haar ervaring in brand- en projectmanagement voor Conimex en Andrelon ons team versterken. Als ‘wave maker’ gaat ze met haar creativiteit en intuïtie op zoek naar een beweging die past bij de situatie. Wil je kennismaken met onze nieuwe aanwinsten? Bel, mail, of kom langs voor een kop koffie!

Helaas moeten we onze Miriam Teoh tijdelijk missen: zij maakt op dit moment een geweldige wereldreis. We zien uit naar haar terugkomst in augustus!