Lunar Institute – ignited by Fresh Forward

Trots! Dat zijn we. Op Lunar Institute. Ons business institute voor nieuwsgierige en bevlogen professionals die op een positieve en betekenisvolle manier willen omgaan met verandering en vooruitgang. Ontstaan vanuit de ambitie om niet alleen organisaties vanuit de filosofie van ‘business by desire’ te laten werken, maar ook leiders zelf. Een cross-industry netwerk waar inspiratie, impact en verbinding centraal staat.

Voor 2018 hebben we nog enkele plekken over in het programma ‘Hello Change maker’. Een programma waarin je alles leert over de ‘changemaker mindset’. Drie dagen waar je volop de toekomst induikt en grensverleggend vooruitdenkt, deelt en doet. Om vervolgens zelf de vertaalslag te maken naar de impact hiervan op jou en op je organisatie. Tevens hebben we een mooi programma ontwikkeld rondom geluk: de sleutel naar meer impact en succes.

Nieuwsgierig geworden? We vertellen er graag meer over op onze website, of volg ons op LinkedIn.