De app

Hoe werkt de app?

De app heeft een ‘feed’ (zoals bijvoorbeeld op facebook of instagram) waarop je een foto, video, internetlink of tekst kan posten, zodat we elkaar, als collega’s inspireren. Deel vooral je mening of laat horen wat je ervan vindt. Je kan via een comment op een post reageren of natuurlijk liken! Bekijk hier in een kort filmpje hoe de app werkt. (sound on?)

 

Die app is bedoeld om inspiratie op te doen en te voelen wat er leeft en speelt binnen Accell en in de maatschappij. We openen hiermee nog meer onze blik naar buiten. De inzichten die we met elkaar delen in de app zijn ter inspiratie, er is geen goed of fout en het is bedoeld samen inspiratie op te doen. De inzichten worden weer meegenomen in de volgende sessie.

  • Belangrijk
    • Wees nieuwsgierig, wat gebeurt er om mij heen? Wat vind ik interessante ontwikkelingen of een mooi voorbeeld? Het kan heel klein zijn en mag ook groot. Lees je iets in de krant? Een bepaalde film, in de omgeving of zie je iets anders wat je mooi vindt en kan delen? Alles is mogelijk.
Veel plezier!