Het creëren van omgevingen met positieve impact

Visie en strategie voor omgevingen

Forward Spaces

We leven in een tijd van continue veranderingen waarin steeds meer digitaal kan en gaat. Dit heeft impact op ons allemaal en op onze omgevingen. Deze worden op de proef gesteld: leegstandcijfers lopen op en het halen van bezoekersaantallen is een uitdaging. Hoe maak je een binnenstad aantrekkelijk? Hoe blijf je bezoekers trekken? En hoe kan een werkomgeving bijdragen aan het welzijn van medewerkers? Wij creëren omgevingen met magneetwerking en positieve impact op mensen.

Magneetwerking

Met Forward Spaces creëren wij concepten voor omgevingen met positieve impact. Omgevingen die van echte betekenis zijn voor mensen, voor verbinding zorgen, circulair zijn en beleving geven. Omgevingen met magneetwerking waar mensen graag naartoe komen en willen zijn.

Forward Spaces

Forward Spaces is er voor iedereen die zich met omgevingen bezighoudt: van binnensteden en werkomgevingen tot en met omgevingen voor wonen en recreëren.

Onze aanpak

Met een dreamteam (een team van ervaren en frisse mensen uit de organisatie en/of omgeving) gaan we op reis. In een aantal stappen ontdekken en creëren we vanuit inzicht, inspiratie en creativiteit omgevingsconcepten. Geen omgeving is hetzelfde, daarom wordt er voor elke vraag een op maat gemaakte reis gevormd. We creëren het concept met ons FORWARD SPACES® model. Lees meer over de ingrediënten bij onze aanpak:

Wat levert dat op?

Aan het einde van het traject hebben we een next level-omgevingsconcept, zowel in beeld als in woord. Er zijn concrete initiatieven en pilaren ontwikkeld om tot de omgeving te komen. We hebben een helder inzicht in de veranderende wereld en de consequenties en mogelijkheden hiervan voor omgevingen. En er is een gemotiveerd dreamteam met ambassadeurs dat zich inzet om het next level van de omgeving te gaan realiseren.

Snelwegstation van de toekomst

Eind 2019 zijn we met Shell Nederland aan de slag gegaan om te komen tot een visie op de Nederlandse snelwegstations. Wat is de rol van de snelwegstations in de komende jaren? En hoe kunnen we een totaalconcept bieden waarmee we de diverse bezoekers kunnen verblijden? Om die vragen te beantwoorden zijn we ons, samen

Lees meer
Shell Café

We vieren een jaar online

Deze week is het een jaar geleden dat we onze eerste online sessie deden. Is dat reden voor een feestje? Wij vinden van wel. Want wat hebben we het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd als het gaat om online inspiratiereizen, visieworkshops en teambuildingsessies. Graag delen we onze inzichten en learnings. Al eerder schreef ik dat

Lees meer

‘Thuis van de toekomst’

Hoe kun je met jouw merk of organisatie bijdragen?  Home is where the heart is. Wist je dat we 90% van onze tijd binnen doorbrengen? We wonen en werken door de pandemie steeds meer op één plek en hebben nog nooit zoveel aandacht gehad voor hygiëne, ventilatie en natuur in onze thuisomgevingen.

Lees meer