Het creëren van omgevingen met positieve impact

Visie en strategie voor omgevingen

Forward Spaces

We leven in een tijd van continue veranderingen waarin steeds meer digitaal kan en gaat. Dit heeft impact op ons allemaal en op onze omgevingen. Deze worden op de proef gesteld: leegstandcijfers lopen op en het halen van bezoekersaantallen is een uitdaging. Hoe maak je een binnenstad aantrekkelijk? Hoe blijf je bezoekers trekken? En hoe kan een werkomgeving bijdragen aan het welzijn van medewerkers? Wij creëren omgevingen met magneetwerking en positieve impact op mensen.

Magneetwerking

Met Forward Spaces creëren wij concepten voor omgevingen met positieve impact. Omgevingen die van echte betekenis zijn voor mensen, voor verbinding zorgen, circulair zijn en beleving geven. Omgevingen met magneetwerking waar mensen graag naartoe komen en willen zijn.

Forward Spaces

Forward Spaces is er voor iedereen die zich met omgevingen bezighoudt: van binnensteden en werkomgevingen tot en met omgevingen voor wonen en recreëren.

Onze aanpak

Met een dreamteam (een team van ervaren en frisse mensen uit de organisatie en/of omgeving) gaan we op reis. In een aantal stappen ontdekken en creëren we vanuit inzicht, inspiratie en creativiteit omgevingsconcepten. Geen omgeving is hetzelfde, daarom wordt er voor elke vraag een op maat gemaakte reis gevormd. We creëren het concept met ons FORWARD SPACES® model. Lees meer over de ingrediënten bij onze aanpak:

Wat levert dat op?

Aan het einde van het traject hebben we een next level-omgevingsconcept, zowel in beeld als in woord. Er zijn concrete initiatieven en pilaren ontwikkeld om tot de omgeving te komen. We hebben een helder inzicht in de veranderende wereld en de consequenties en mogelijkheden hiervan voor omgevingen. En er is een gemotiveerd dreamteam met ambassadeurs dat zich inzet om het next level van de omgeving te gaan realiseren.

Back to work

Impact van de juiste werkomgeving Na een periode van noodgedwongen thuiswerken, gaan de deuren bij veel organisaties weer open. Betekent dit dat we weer teruggaan naar zoals het altijd was of ontstaat er een ‘nieuw normaal’?

Lees meer

Fresh Forward in Midden-Groningen

Na anderhalf jaar online sessies zijn we weer volop aan de slag met visie- en strategietrajecten op ons Service Station in Hilversum. Daarbij merken we opnieuw hoe belangrijk het is om creatieve processen te doen op een locatie die de verbeeldingskracht prikkelt en waar persoonlijke hospitality hoog in het vaandel staat. Voor de Gemeente Midden-Groningen

Lees meer

Almere Centrum krijgt stadsstrand

Vanaf volgend jaar wordt er een stadsstrand toegevoegd aan het centrum van Almere. Hiermee wordt doorgepakt op de ambitieuze visie die we vanuit Fresh Forward met hen mochten ontwikkelen: ‘De eeuwig jonge binnenstad’. Visie op de binnenstad In 2018 zijn we gekomen tot een hernieuwde visie op de binnenstad, waarmee Almere de stap maakt van

Lees meer