Het creëren van omgevingen met positieve impact

Visie en strategie voor omgevingen

Forward Spaces

We leven in een tijd van continue veranderingen waarin steeds meer digitaal kan en gaat. Dit heeft impact op ons allemaal en op onze omgevingen. Deze worden op de proef gesteld: leegstandcijfers lopen op en het halen van bezoekersaantallen is een uitdaging. Hoe maak je een binnenstad aantrekkelijk? Hoe blijf je bezoekers trekken? En hoe kan een werkomgeving bijdragen aan het welzijn van medewerkers? Wij creëren omgevingen met magneetwerking en positieve impact op mensen.

Magneetwerking

Met Forward Spaces creëren wij concepten voor omgevingen met positieve impact. Omgevingen die van echte betekenis zijn voor mensen, voor verbinding zorgen, circulair zijn en beleving geven. Omgevingen met magneetwerking waar mensen graag naartoe komen en willen zijn.

Forward Spaces

Forward Spaces is er voor iedereen die zich met omgevingen bezighoudt: van binnensteden en werkomgevingen tot en met omgevingen voor wonen en recreëren.

Onze aanpak

Met een dreamteam (een team van ervaren en frisse mensen uit de organisatie en/of omgeving) gaan we op reis. In een aantal stappen ontdekken en creëren we vanuit inzicht, inspiratie en creativiteit omgevingsconcepten. Geen omgeving is hetzelfde, daarom wordt er voor elke vraag een op maat gemaakte reis gevormd. We creëren het concept met ons FORWARD SPACES® model. Lees meer over de ingrediënten bij onze aanpak:

Wat levert dat op?

Aan het einde van het traject hebben we een next level-omgevingsconcept, zowel in beeld als in woord. Er zijn concrete initiatieven en pilaren ontwikkeld om tot de omgeving te komen. We hebben een helder inzicht in de veranderende wereld en de consequenties en mogelijkheden hiervan voor omgevingen. En er is een gemotiveerd dreamteam met ambassadeurs dat zich inzet om het next level van de omgeving te gaan realiseren.

Dit is hét moment om omgevingen te vermenselijken

In drie maanden tijd veranderden de overvolle autowegen in fiets- en wandelpaden, werd de kantoortuin ingeruild voor de achtertuin en werd de koffiepauze vervangen door een kort rondje door de wijk.

Lees meer

Online en in ons Service Station coronaproof aan de slag

Na een stille maand april qua opdrachten, zijn we de maand mei ingegaan met meerdere mooie en verrassend creatieve sessies met behulp van Teams en onze vernieuwde Fresh Forward-app. Daarnaast hebben we ons Service Station onder handen genomen en klaargestoomd voor de anderhalvemeter-samenleving. We hebben nu zelfs onze eigen Skylounge Studio voor webinars en podcasts.

Lees meer

Behind the scenes: Magic Spotter Claire Bijl (door LiveHilversum)

Behind the scenes: een mooi interview van LiveHilversum met onze Claire Bijl over de huidige situatie en hoe wij daarmee bezig zijn. En hoe de nieuwe situatie ons als team ook direct nieuwsgierig maakte. “Je merkt dat mensen en organisaties momenteel op zoek zijn naar verbinding. Meer dan ooit.”

Lees meer